Categorieën

Regenboog Fluoriet

FLUAR54

Zeldzaam geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet uit Argentinië.

Afmetingen 97x83x23 mm.

Gewicht: 321 gram

Vindplaats: Talampaya Argentinië

Kenmerken geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet

Samenstelling: CaF2 

Hardheid: 4

Dichtheid: 3,2

Kristalstelsel: isometrisch

Alle producten zijn ook te koop in de winkel in Gouda. Hier vindt u tevens een groter aanbod.

€ 69,00

Meer informatie

Zeldzaam geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet uit Argentinië.

De geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet uit Argentinië verschilt van de Mexicaanse Fluoriet die meestal groen en paars van kleur is. De Regenboog Fluoriet uit Argentinië combineert geel, groen en paarse kleuren in een schitterend combo!

Werking geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet

De geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, bevordert zelfvertrouwen, helpt je om grenzen te stellen en om voor jezelf op te komen (met name in groepen).

Geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet werkt opbeurend en geeft inzicht in beperkende gedrags- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens, kortzichtigheid, bekrompenheid en werkt emotioneel stabiliserend.

Regenboog Fluoriet geel, groen, paars bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons).

Geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet maakt lichamelijk beweeglijk en heeft een gunstige uitwerking op stijfheid en gewrichtsklachten, zoals artritis en reuma. Geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet is goed voor de botten en tanden en heeft een gunstige werking op de huid en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Verzorging Fluoriet: geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet niet te vaak en lang bloot stellen aan water.

Chakra en sterrenbeeld geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet: Chakra: derde chakra, Sterrenbeeld: waterman en vissen

Kenmerken geel, groen, paarse Regenboog Fluoriet: Samenstelling: CaF2 Hardheid: 4 Dichtheid: 3,2 Kristalstelsel: isometrisch