Categorieën

*Geometrische vormen & pyramides & bollen  

De vijf platonische lichamen of geometrische vormen.

Zowel in de micro- als macrokosmos speelt geometrie een cruciale rol. Al het leven is ervan doordrongen en ermee opgebouwd. De basis bestaat uit vijf platonische lichamen. Deze bezitten vlakken, ribben en hoeken met allemaal dezelfde afmetingen. Als een platonisch lichaam (regelmatig veelvlak) in een bol wordt geplaatst zullen alle hoeken het oppervlak van de bol raken. Het zijn de kubus (aarde), de tetraëder (vuur/4), de octaëder (lucht/8), de icosaëder (water/20) en de dodecaëder (ether/12). Alles is dus terug te brengen tot deze structuren.

Subcategorieën

 • Pyramides edelsteen &...

  Pyramide van kristal, mineraal of edelsteen

  Een Pyramide van kristal, mineraal of edelsteen is een zeer krachtig hulpmiddel om gericht met energie te werken. De top van de Pyramide trekt energie uit de kosmos aan die wordt afgegeven via de basis (onderkant) van de Pyramide.

  Pyramides hebben, alleen al door hun vorm, sterk genezende eigenschappen. Ze doen de vitaliteit toenemen, kunnen pijn doen verdwijnen. Bij migraine- of hoofdpijnklachten kan de Pyramide-energie zeer heftig en helend werken. Eén of meerdere Pyramides onder het bed geplaatst kunnen bijzondere effecten teweeg brengen.

  Sommige mensen kunnen door het sterke energieveld onder het bed de eerste paar nachten niet of nauwelijks slapen. Heel snel echter volgt een betere nachtrust en verbetering van bepaalde klachten. Ook op geestelijk vlak kunnen er dingen veranderen bij dagelijks gebruik van een Pyramide.

  Pyramides worden vaak gebruikt om iets onder te leggen om de energie op te richten; vooral foto's zijn hier geschikt voor.

  Op zoek naar een Pyramide van kristal, edelsteen of mineraal? Bekijk hier onze collectie, ruime keus uit ca. 15 verschillende soorten met de hand gemaakte en gepolijste Pyramides van kristal, edelsteen of mineraal. 

 • Bollen edelsteen &...

  Op zoek naar een bol van kristal, edelsteen of mineraal? Bekijk hier onze collectie, ruime keus uit ca. 50 verschillende soorten met de hand gemaakte en gepolijste bollen van kristal, edelsteen of mineraal. 

  Van bollen wordt gezegd dat ze energie in alle richtingen uitzenden. Als venster op het verleden of de toekomst laten ze energie door de tijd stromen en bieden ze een blik op wat er geweest is of wat er komen gaat.

 • Geometrische vormen

  De vijf platonische lichamen of geometrische vormen.

  Zowel in de micro- als macrokosmos speelt geometrie een cruciale rol. Al het leven is ervan doordrongen en ermee opgebouwd. De basis bestaat uit vijf platonische lichamen. Deze bezitten vlakken, ribben en hoeken met allemaal dezelfde afmetingen.

  Als een platonisch lichaam (regelmatig veelvlak) in een bol wordt geplaatst zullen alle hoeken het oppervlak van de bol raken.

  Het zijn de kubus (aarde/6), de tetraëder (vuur/4), de octaëder (lucht/8), de icosaëder (water/20) en de dodecaëder (ether/12). Alles is dus terug te brengen tot deze structuren.

 • Feng shui energizer

  Feng shui energizer

  Feng shui Kwarts Kristal Diamanten zijn effectieve energizers

  Feng shui Kwarts Kristal Diamanten zijn effectieve energizers, vooral als deze worden geplaatst in de zuidwest hoek van uw huis of kamer en ook in het midden van een kamer (op een tafel).

  Feng shui is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden.

  Feng shui betekent letterlijk 'wind en water'. Feng shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve.

  Feng shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden.

  Het doel van feng shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van QI gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelde, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.