Categorieën

Zinkiet 

Werking Zinkiet

Zinkiet resoneert met de lagere chakras, geeft het lichaam weer energie en stimuleert creativiteit en vruchtbaarheid. Het bevordert het opstijgen van de kundalini-energie en versterkt instinct en intuïtie.

Het Zinkiet kristal schenkt vertrouwen en het vermogen uw eigen kracht te vinden. Op het psychische vlak geneest Zinkiet shock en trauma en het zorgt voor de moed om traumatische situaties aan te pakken. Het verlicht depressies en bevrijdt pijnlijke herinneringen, zodat ze u voortaan met rust laten.

Als u lijdt aan lethargie of een twijfelaar bent, kan Zinkiet u ertoe te brengen uw volle potentieel tot uiting te brengen. Het helpt u om noodzakelijke veranderingen te accepteren.

Zinkiet is nuttig bij fobieën, want het dringt tot de dieperliggende oorzaak door en verhelpt deze. Vervolgens programmeert het de geest tot een positievere houding. Het kan ook hypnotische bevelen en geestelijke afdrukken opheffen.

Vrouwen die last hebben van de menopauze, hebben baat bij Zinkiet omdat het de symptomen geleidelijk verhelpt en u de veranderingen laat accepteren, stimuleert seksualiteit en passie.

Zinkiet bevordert groepsactiviteiten, trekt gelijkgestemde mensen naar elkaar toe en maakt er een geheel van en weldadig voor fysieke relaties. Zinkiet kan een geneeskrachtige crisis stimuleren die voor een zuivering zorgt en dan het systeem weer van energie voorziet.

Verzorging Zinkiet

Zinkiet niet blootstellen aan water.

Chakra en sterrenbeeld Zinkiet

Eerste, tweede en derde chakra. Sterrenbeeld: geen

Kenmerken Zinkiet

Samenstelling: (Zn,Mn2+)O

Hardheid: 4-5

Dichtheid: 5.5

Kristalstelsel: Hexagonaal