Categorieën

Phi Kristallen of Vogel Kristallen informatie 

Atlantis 1

Phi Kristallen of Vogel Kristallen extra informatie

PHI Kristallen gaan terug naar de tijd van Atlantis. PHI Kristallen werden in die tijd gebruikt omdat ze licht konden versterken en om energie op te wekken. PHI Kristallen of Vogel Kristallen worden nu gebruikt om mee te helen, zowel op DNA nivo, als van het fysieke lichaam en alle lichtlichamen. De Phi Kristallen werden opnieuw ontwikkeld door een kristalonderzoeker bij IBM, Marcel Vogel (1917-1991). Hij ontdekte dat planten, mensen en water dragers waren van gedachten, en dat deze alle drie ook met gedachten gestuurd konden worden, door daarbij Kristallen te gebruiken.

Marcel Vogel paste de facetteertechniek van het diamantslijpen toe, op deze manier geslepen Kristallen zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen. Er ontstaat een naar buiten gericht vorm van laserlicht die met de juiste intentie gedachten versterkt. Je kunt dus met deze instrumenten licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen.

De vorm van de PHI Kristallen afgeleid van de geometrie van de levensboom (tree of life), de Kabbala, die ook in de levensbloem (flower of life) van de Heilige Geometrie past. De stompe punt is de vrouwelijke kant, de scherpe punt is de mannelijke kant. Deze zend een laserachtige energie uit die zeer krachtig op het energetische lichaam inwerkt en kan worden gebruikt voor energetische chirurgie.

Ad Mineraal verkoopt PHI Kristallen of Vogel Kristallen met 5-8-12-13-16-18-24-33 en 44 facetten vanaf 60 mm tot 180 mm lang. De PHI Kristallen of Vogel Kristallen worden door meesterslijpers in Brazilië in de facetteertechniek van Marcel Vogel met de hand geslepen en gepolijst.

Cleaning van PHI Kristal of Vogel Kristal met de MELEK METATRON METHODE

 De meest effectieve methode voor het reinigen van een Phi Kristal of Vogel Kristal is door krachtig kort schudden in de hand, onder het visualiseren van de bedoeling om ongewenste energieën te verwijderen of door het energetisch reinigen met Palo Santo-Heilig Hout of witte Salie.

Stromend water kan dit proces voltooien, maar er moet voor worden gezorgd dat de temperatuur van het water binnen tien graden van de omgevingstemperatuur van het PHI Kristal is. Snelle samentrekking of expansie door de grote temperatuurvariatie kan inclusiekraken in de kwartsstructuur veroorzaken.

Toepassingen van PHI Kristallen of Vogel Kristallen

Brengt stabilisatie, de programmering en de overdracht van informatie of lichte trillingen in evenwicht

Chakrareiniging

Decodering van het DNA

Channeling

Extractie

Behandeling op fysieke, emotionele, mentale en cellulaire niveau

Behandeling van energetische blokkades, energieniveau

Sleutel tot het openen van de oeroude inprenting

Sleutel tot elementaire en emotionele werelden en de hemelse rijken

Sleutel tot lichtpoorten, tijdpoorten, dimensionale poorten, toekomst en verleden

Zelfheling

Therapie van pijnpunten

Therapie van acupunctuurpunten

Transformatie van energie

Wijzigt de frequentie waarin de menselijke geest werkt

Herstelling van gegevens

HEALING EN KRISTALLEN

 

Waarom hebben Kristallen een invloed op de spirituele groei? De antwoorden zijn aan ons gegeven in de vorm van energie, frequentie en vibratie (door Nicolas Tesla zijn de sleutels tot het begrijpen van het heelal gegeven!). Vergeet niet: Kristallen vibreren in hun natuurlijke frequentie, en reageren op de trillingen van buitenaf.

De cellen van het menselijk lichaam trillen bij bepaalde frequenties, evenals de chakra 's (centra van het menselijke energie lichaam) als we in contact komen met een Kristal, is er een wisselwerking met de trilling van het Kristal en de trillingen van de cellen in ons lichaam.

 Als we een Kristal in ons elektromagnetische veld brengen, gebeuren er twee dingen. De elektromagnetische frequenties van het Kristal trillen samen met hun verwante frequenties in ons energieveld door de resonantiewet, waardoor een nieuw groter trillingsveld wordt geproduceerd. Het systeem is afgestemd op deze energieverandering en verzendt deze informatie naar de hersenen.Door biochemische processen zijn de bijbehorende frequenties geactiveerd, die op hun beurt invloed hebben op het fysieke lichaam. (De wijsheid van stenen van Robert Simmons & Naisha Ahsian)

 

In een Kristal hebben we het duidelijke bewijs dat er een vormend levensprincipe werkzaam is. Een Kristal is een levend wezen, al kunnen we het leven van een Kristal niet begrijpen,

                                                                                                                                                                                                               Nicolas Tesla