Categorieën

Shungiet grote maten 

Werking van een Shungiet / Shungite

Een Shungiet  beschermt tegen Geopatische belastingen; o.a. waterader, aardebreuk, Elektromagnetische straling; electrosmog, GSM, UMTS, DECT, WiFi C2000 en Elektrostress belastingen; menselijke emoties en gedachten.  Experimenteel onderzoek bevestigt dat Shungiet een schild vormt tegen deze verschijnselen.

Medische studies tonen aan dat Elektromagnetische straling en Geopatische belastingen ook hart- en vaatziekten kunnen veroorzaken. Shungiet is één van de meest effectieve middelen tegen Geopatische belastingen; o.a. waterader, aardebreuk, het kan de negatieve effect op het milieu verminderen, door deze te neutraliseren.

Mensen, die dicht bij een Shungiet in de buurt blijven, ervaren een verhoging van de immuniteit, verbetering van de algemene gezondheid, worden minder nerveus, spanningen verdwijnen, evenals hoofdpijn, slapeloosheid of stijve spieren.

De Shungiet is in staat om de woon- en bedrijfsruimten te beschermen tegen de Elektromagnetische straling van electrosmog, GSM, UMTS, DECT, WiFi C2000 enz. Een Shungiet geplaatst in een leslokaal, kantoor ed. harmoniseert de atmosfeer en verhoogt de efficiëntie.

Om de doeltreffendheid te verhogen moet de Shungiet exact op de juiste plaats worden gezet, precies op de Noord-Zuid lijn. Gebruik daarvoor een kompas, de meest nauwkeurige werking wordt verkregen door het kompas in het middelpunt van een ruimte te plaatsen.

U kunt een Shungiet tussen u en een computer, tv en andere apparaten plaatsen, en alle andere bronnen van elektromagnetische straling.

Een Shungiet nabij het bed van een zieke zal werken op de innerlijke energie van de patiënt, waardoor het herstel extra wordt bevorderd.

Verzorging Shungiet

Reinig de steen regelmatig, op een bedje van Amethist steentjes, grote Shungiet in de buitenlucht leggen.

Chakra en sterrenbeeld Shungiet

Eerste chakra. Sterrenbeeld: Steenbok