Categorieën

Machu Picchu-steen  

Machu Picchu-steen

Machu Picchu-steen is een sjamanen steen die de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs bevat.

Machu Picchu-steen uit Peru is een krachtige zachte steen.  Als je de Machu Picchu-steen bij je draagt voelt dat als een streling van machtige wezens die het beste voor je wensen.

Machu Picchu-steen geeft toegang tot multidimensies en helpt je te reizen tussen de werelden. Het is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie.

De Machu Picchu-steen brengt het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar en vermengt spirituele en aardse vibraties.

Machu Picchu is een stad van de Inca's in Peru die door de Spanjaarden nooit is ontdekt en daardoor ook niet vernietigd werd. Er is in de stad Machu Picchu nog veel van de Inca-beschaving terug te vinden. Machu Picchu is gelegen tussen steile bergen, op een hoogte van ongeveer 2400 meter, in de regio van de stad Cuzco. De Inca's bereikten de stad via een steil pad.

  • € 12,50

    Machu Picchu-steen Machu Picchu-steen uit Peru is een krachtige zachte steen.  Afmetingen: ca. 37-40 mm. Gewicht: ca. 35-40 gr. Vindplaats: Machu Picchu Andes Peru Zuid-America De foto’s van de Machu Picchu-stenen zijn ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

    € 12,50
    Op voorraad