Categorieën

Shattukiet 

Werking Shattukiet

Shattukiet is een zeer spirituele steen die vibraties verhoogt. Shattukiet stimuleert het derde oog- en keelchakra, brengt ze op één lijn en in harmonie. Shattukiet doorbreekt verordeningen en hypnotische bevelen tegen het gebruik van paranormale visioenen en andere metafysische vermogens.

Shattukiet beschermt u bij channelen, door zijn grote kracht voorkomt het dat de gechannelde uw fysieke lichaam kan overnemen. Shattukiet legt contact met de zuiverste bron en kan gebruikt worden bij het ontwikkelen van vermogens als automatisch schrift en telepathie.

Shattukiet versterkt de intuïtie en het contact met gidsen, engelen, overledenen en andere bronnen van spirituele informatie en zorgt dat deze informatie goed geïnterpreteerd wordt en helder en duidelijk vertaald wordt naar de ontvanger. Tevens vergemakkelijkt het communicatie met buitenaardse wezens.

Shattukiet is weldadig voor alle kleine gezondheidsklachten, doordat het het lichaam zacht weer in balans brengt. Shattukiet zorgt voor evenwicht in de milt en voor evenwicht van gal en zuur in het lichaam.

Verzorging Shattukiet

Shattukiet niet met water reinigen en niet blootstellen aan fel zonlicht.

Chakra en sterrenbeeld Shattukiet

Chakra: derde oog en vierde, vijfde en zevende chakra. Sterrenbeeld: stier en weegschaal.                    

Kenmerken Shattukiet

Samenstelling: Cu5Si4O12(OH)2

Hardheid:3,5

Dichtheid: 3,8

Kristalstelsel: orthorombisch