Categorieën

Shiva lingham-Kosmisch ei  

Werking Shiva Lingam of Kosmisch ei

Kernwoorden Shiva Lingam: seksualiteit, vruchtbaarheid en balans.

Een Shiva Lingam of Kosmisch ei heeft een positieve werking op seksualiteit en hartstocht, seksuele problemen, vruchtbaarheidsproblemen en op de voortplantingsorganen. Klachten zoals bijvoorbeeld verminderd libido, impotentie, frigiditeit, vaginisme, menstruatiekrampen en onvermogen om tot een orgasme te komen, kunnen door de Shiva Lingam verbeteren. Ook kan de Shiva Lingam ondersteunen bij de verwerking van seksueel misbruik.

Shiva Lingams hebben een esoterische werking en zijn zeer spirituele stenen.

De Shiva Lingam of Kosmisch ei geeft een intensieve vibratie die uniek is. De Shiva Lingam vertegenwoordigd de mannelijke en vrouwelijke energie, waarbij men de vorm toeschrijft aan de man voor de kennis, de markeringen met kleuren variaties vertegenwoordigen het vrouwelijke voor de wijsheid.

Een Shiva Lingam of Kosmisch ei verenigt vrouwelijke en mannelijke energie in zich en brengt hierdoor het mannelijke en vrouwelijke in jezelf in balans. De gewijde steen draagt ook de kracht mee voor een betere fysieke toestand die van pas komt in bepaalde situaties van het leven en bevordert ook de creativiteit om er mee om te gaan.

Shiva Lingams worden alleen gevonden in de gewijde Narmada Rivier hoog in de bergen van Mandhata, een van de zeven heilige plaatsen van pelgrimage in India. De stenen zijn "Crypto Crystalline Quartz", en hebben de zuiverste en sterkste vibraties van alle stenen op Aarde. Ze stralen een vibratie uit die een woning zorgvuldig reinigt.

Verzorging Shiva Lingam  

De Shiva Lingam kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra’s en sterrenbeeld Shiva Lingam  

Chakra: alle chakra’s Sterrenbeeld:geen.

 

  • € 0,00

    God Shiva is de god uit het Hindoeïsme van zowel schepping als vernietiging. Godin Kali heeft dezelfde krachten, maar zij wordt ook gezien als de moederfiguur. Kali staat symbool voor de zuivere goddelijke duisternis met oneindige macht. Een Shiva Lingam of Kosmisch ei verenigt vrouwelijke en mannelijke energie in zich en brengt hierdoor het mannelijke en...

    € 0,00
    Uitverkocht