Categorieën

Harmonisers Shungiet / Steatiet 

Shungiet en Steatiet harmonisers of handcilinders

Dit zijn twee harmonisers van verschillende energiebronnen. De harmoniser van shungiet draagt de vrouwelijke Yin energie en de harmoniser van steatiet symboliseert de mannelijke energie Yang.  De twee energieën voeden de meridianen van het lichaam, waardoor de energie in het lichaam verspreid wordt en blokkades in het lichaam worden opgelost. De shungiet en steatiet bevorderen het zelfgenezend vermogen van de cellen.

Gebruik harmonisers: neem de harmoniser van shungiet Yin in de linkerhand en de harmoniser  van steatiet Yang in de rechterhand, ga comfortabel zitten, benen niet gekruist en leg beide handen met de harmonisers op de knieën, sluit je ogen en blijf concentreren gedurende 5 tot 10 minuten. De harmonisers beginnen te werken zodra je ze in handen neemt.

Voor optimale resultaten, gebruik de cilinders twee keer per dag ('s morgens en' s avonds) gedurende twee weken, gevolgd door een pauze van een week.

De dagelijkse oefeningen zorgen voor verbetering van het circulatie- en het spijsverteringsstelsel. Het menselijk bioveld wordt gereinigd, balans en bewustzijn zal worden versterkt. De oefeningen met harmonisers zijn geschikt voor mensen die onder stress staan op het werk, druk om te presteren, zoals leerkrachten, programmeurs, mensen uit het bedrijfsleven. Tijdens de oefeningen zal de last verdwijnen, het lichaam opgeladen met energie. De oefeningen leiden tot kwaliteit van leven en een beter uithoudingsvermogen, versterkt het immuunsysteem en vermindert nervositeit.

De harmonisers om de drie of vier weken reinigen met Palo Santo en opladen in daglicht of in volle maan.

Farao harmonisers of handcilinders

De harmoniserende handcilinders worden ook wel farao cilinders genoemd omdat verschillende beelden in Egypte ermee uitgerust zijn.  Ze zijn een krachtig hulpmiddel voor het laden en het bereiken van harmonie van lichaam en geest. Bio-energie specialisten beschouwen farao cilinders als twee energieke pijlers

 

  • € 36,00

    Harmonisers van ongepolijst Shungiet / Steatiet  Dit zijn twee harmonisers van verschillende energiebronnen. Maten: 110x30 mm. Gewicht: 372 gr.  Compleet met opberghoes van fluweel

    € 36,00
    Uitverkocht