Categorieën

Yin Yang en Flower of Life Piramide 

             Werking van een Yin Yang en Flower of Life Shungiet  /Shungite Piramide

Een Yin Yang Shungiet Piramide beschermt tegen Geopatische belastingen; o.a. waterader, aardebreuk, Elektromagnetische straling; electrosmog, GSM, UMTS, DECT, WiFi C2000 en Elektrostress belastingen; menselijke emoties en gedachten.  Experimenteel onderzoek bevestigt dat een Piramide van Shungiet een schild vormt tegen deze verschijnselen.

Medische studies tonen aan dat Elektromagnetische straling en Geopatische belastingen ook hart- en vaatziekten kunnen veroorzaken. De Piramide van Shungit is één van de meest effectieve middelen tegen Geopatische belastingen; o.a. waterader, aardebreuk, het kan de negatieve effect op het milieu verminderen, door deze te neutraliseren.

Mensen, die dicht bij een Shungiet Piramide in de buurt blijven, ervaren een verhoging van de immuniteit, verbetering van de algemene gezondheid, worden minder nerveus, spanningen verdwijnen, evenals hoofdpijn, slapeloosheid of stijve spieren.

De Shungit Piramide is in staat om de woon- en bedrijfsruimten te beschermen tegen de Elektromagnetische straling van electrosmog, GSM, UMTS, DECT, WiFi C2000 enz. Een Shungiet Piramide geplaatst in een leslokaal, kantoor ed. harmoniseert de atmosfeer en verhoogt de efficiëntie.

Om de doeltreffendheid te verhogen moet de Shungiet Piramide exact op de juiste plaats worden gezet, precies op de Noord-Zuid lijn. Gebruik daarvoor een kompas, de meest nauwkeurige werking wordt verkregen door het kompas in het middelpunt van een ruimte te plaatsen.

U kunt een Shungiet Piramide tussen u en een computer, tv en andere apparaten plaatsen, en alle andere bronnen van elektromagnetische straling.

Een Shungiet Piramide nabij het bed van een zieke zal werken op de innerlijke energie van de patiënt, waardoor het herstel extra wordt bevorderd.

Verzorging Shungiet Piramide

Reinig de steen regelmatig, op een bedje van Amethist steentjes, een Amethistcluster of Amethistgeode.

Chakra en sterrenbeeld Shungiet

Eerste chakra. Sterrenbeeld: Steenbok