Categorieën

Shungiet / Shungite ei 

                                                                                        Werking Shungiet / Shungite Ei

Een Shungiet Ei maakt het makkelijker jezelf af te sluiten voor de buitenwereld en helpt bij zelfonderzoek. Is een krachtig beschermende vorm, tegen negatieve invloeden van buitenaf. Een Shungiet Ei is sterk absorberend en kan daarom gebruikt worden om negatieve energie te verwijderen. Leg gedurende een week op iedere hoek van je bed een Shungiet Ei, dit bevordert een goede nachtrust.

Werking Shungiet

Shungiet beperkt het effect van elektromagnetische straling van verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van computers, mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloedenFiltert negatieve atmosfeer in ruimten en concentreert positieve energie.

Het bijzondere bij Shungit is dat de koolstof moleculen waaruit het bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvormen worden fullerenen genoemd.

Fysiek verbetert Shungiet de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Shungiet vermindert allergieën en spanningshoofdpijn is rustgevend bij stress en depressies, kan helpen bij slapeloosheid.

Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is.

Shungiet heeft een enorme kracht, door het water van de steen te drinken helpt het bij herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling.

Shungiet reinigt en ontgift het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Shungiet is een antioxidant, antihistamine, antibactirieel middel en ontstekingsremmer.

Shungiet bevat vrijwel alle mineralen uit het periodiek systeem en heeft een enorme beschermende kracht. 

Verzorging Shungiet Bol

Reinig de steen regelmatig, op een bedje van Amethist steentjes, een Amethistcluster of Amethistgeode.