Categorieën

Bismut kristallen 

Werking Bismut kristallen

Bismut kristallen zijn transformatiekristallen die je van zowel spirituele als emotionele isolatie bevrijden, kalmeren verwarring en helpen je de goede richting op te gaan en zijn verbonden met AL DAT IS.

Bismut kristallen transformeren je energie van de kruin tot de stuitchakra, iets wat niet ieder kristal doet. Bismut kritallen kunnen op ieder chakra gebruikt worden. De kracht van wijsheid kan door Bismut kristallen worden verwezenlijkt. Bismut kristallen helpen je om met plezier je reis op aarde te vervolgen en je doel te bereiken met behulp van teamwork, groepen of relaties.

Bismut kristallen bevorderen je concentratie en visualisatie tijdens sjamanistisch reizen. Bismut Kristallen werken ondersteunend bij spanning en verhoogd cholesterol, is goed voor de lymfeklieren en helpt koorts te verlagen. Bismut kristallen zijn ook goed voor het spijsverteringssysteem, de maag en helpt bij extreme vermoeidheid of M.E.

Het alchemistisch proces

De alchemisten verhitten de ruwe Bismut, na dit alchemisch proces ontstonden na het afkoelen de kristallen van Bismut in prachtige kleuren en vormen. Bismut wordt de steen der wijzen genoemd. Het proces wordt heden ten dage in laboratoria gerealiseerd.