Categorieën

Goudrutiel kwartspunten 

Goudrutiel kwartspunten

Kristalpunten en Kwartspunten zijn krachtige helende instrumenten omdat ze zeer geconcentreerde spiraalvormige energiestromen naar ieder gebied sturen waar behoefte is aan genezing. Door de vorm van het kristal wordt de energie zeer sterk geconcentreerd naar de plaats gezonden. Chakra’s worden ver open gezet en optimale rust en ontspanning is het resultaat. De gevoeligheid voor andere, zwakkere kristallen wordt versterkt.

Punten kunnen natuurlijk zijn of met de hand gemaakt door de punten te slijpen en te polijsten. Een enkele punt heeft een duidelijk gefacetteerd, puntig einde en het andere einde ziet er ruw uit op de plek waar het van een cluster is losgemaakt. Een enkele punt wordt vaak bij genezingen gebruikt: van het lichaam afwijzend voert hij energie af, naar het lichaam toegekeerd kanaliseert hij energie naar het lichaam.

  • € 0,00

    Goudrutiel kwartspunten Afmetingen: 30 – 45 mm. Vindplaats: Minas Gerais Brazilië Kenmerken Goudrutiel Samenstelling: SiO2+TiO2 Hardheid: 7 Dichtheid: 2,6 Kristalstelsel: trigonaal  

    € 0,00
    Uitverkocht