Categorieën

Shungiet / Shungite brokken 

   Werking Shungiet / Shungite

Shungiet beperkt het effect van elektromagnetische straling van verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van computers, mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloedenFiltert negatieve atmosfeer in ruimten en concentreert positieve energie.

Fysiek verbetert Shungiet de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Shungiet vermindert allergieën en spanningshoofdpijn is rustgevend bij stress en depressies, kan helpen bij slapeloosheid.

Shungiet reinigt en ontgift het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Shungiet is een antioxidant, antihistamine, antibactirieel middel en ontstekingsremmer. 

Shungiet / Shungite brokjes voor waterzuivering en vitalisatie van water.

Shungiet heeft een enorme kracht, door het water van de steen te drinken helpt het bij herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling.

Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is.

Na het baden niet afdrogen, laat het water op je opdrogen. Een voetenbad werkt uitstekend voor vermoeide en pijnlijke voeten.

Verzorging Shungiet

Reinig de steen regelmatig, op een bedje van Amethist steentjes, een Amethistcluster of Amethistgeode.

Chakra en sterrenbeeld Shungiet Chakra: eerste chakra Sterrenbeeld: steenbok.

  • € 15,95

    Shungiet brokjes afgerond (licht getrommeld) en ongepolijst Shungiet / Shungite brokjes voor waterzuivering en vitalisatie van water. Gewicht: 250 gr. Maat brokken: ± 15-30 mm.  Vindplaats Karelië a/d Zhunga Rusland

    € 15,95
    Op voorraad