Categorieën

Ametrien kwartspunten 

Ametrien  kwartspunten

Kristalpunten en Kwartspunten zijn krachtige helende instrumenten omdat ze zeer geconcentreerde spiraalvormige energiestromen naar ieder gebied sturen waar behoefte is aan genezing. Door de vorm van het kristal wordt de energie zeer sterk geconcentreerd naar de plaats gezonden. Chakra’s worden ver open gezet en optimale rust en ontspanning is het resultaat. De gevoeligheid voor andere, zwakkere kristallen wordt versterkt.

Punten kunnen natuurlijk zijn of met de hand gemaakt door de punten te slijpen en te polijsten. Een enkele punt heeft een duidelijk gefacetteerd, puntig einde en het andere einde ziet er ruw uit op de plek waar het van een cluster is losgemaakt. Een enkele punt wordt vaak bij genezingen gebruikt: van het lichaam afwijzend voert hij energie af, naar het lichaam toegekeerd kanaliseert hij energie naar het lichaam.

  • € 0,00

    Ametrien kwartspunten staand model Afmetingen: 45 - 70mm. Vindplaats: Anahi Mine Santa Cruz Bolivia Kenmerken Ametrien Samenstelling: SiO2 Hardheid: 7 Dichtheid: 2,6 Kristalstelsel: trigonaal  

    € 0,00
    Uitverkocht