Categorieën

Menaliet Opaal of Godin-steen  

Menaliet Opaal of Godin-steen is een Sjamaan droomsteen

Menaliet Opaal of Godinsteen is een Sjamaan droomsteen, herinnert ons aan de eindeloos wederkerende levenscycli van het leven en helpt een nieuw begin en wedergeboorte tot stand te brengen.  Menaliet Opaal verbindt ons weer met de vrouwelijke wijsheid en de kracht van de priesteres. Menaliet Opaal heeft  een sterke verbinding met vrouwelijke energieën, Moeder Aarde.

De sjamanistische steen is duizenden jaren lang gebruikt voor metafysisch werk en om van het ene rijk naar het andere te reizen.

Menaliet Opaal kan helpen om vele neurologische aandoeningen te stabiliseren, kalmeert hyperactiviteit en onnodige emotionele uitbarstingen en kan ook de kracht van de aanvallen van migraine te verminderen. Een steen die fungeert als een hechte steun in tijden van nood, angst en spanningen.

Verzorging Menaliet Opaal

Menaliet Opaal niet met water reinigen.

Chakra en sterrenbeeld Menaliet Opaal

Chakra: tweede chakra. Sterrenbeeld: kreeft vissen schorpioen.

Kenmerken Menaliet Opaal

Samenstelling: SiO2 · nH2O

Hardheid: 1,75

 • € 15,95

  Menaliet Opaal of Godin-steen Menaliet Opaal of Godin-steen is een Sjamaan droomsteen Afmetingen 69x46x17 mm. Gewicht 37 gr. Vindplaats: Agramon Castil-La Mancha Spanje Kenmerken Menaliet Opaal Samenstelling: SiO2·nH2O Hardheid: 1,75

  € 15,95
  Op voorraad
 • € 15,95

  Menaliet Opaal of Godin-steen Menaliet Opaal of Godin-steen is een Sjamaan droomsteen Afmetingen 43x35x27 mm. Gewicht 38 gr. Vindplaats: Agramon Castil-La Mancha Spanje Kenmerken Menaliet Opaal Samenstelling: SiO2·nH2O Hardheid: 1,75

  € 15,95
  Uitverkocht