Categorieën

24 Facet PHI Kristal of Vogel Kristal 

Phi Kristal of Vogel Kristal met 24 facetten

Het PHI Kristal of Vogel Kristal met 24 facetten werkt op het niveau van de mensheid en accesseert, activeert en harmoniseert de 24 strengen van DNA en de 12 elektromagnetische patronen van bewustzijn binnen de dualiteit. Het PHI Kristal of Vogel Kristal versterkt het menselijke EMF en stelt de gebruiker in staat om de gedachtefrequentie te versterken.

Hoe groter het aantal facetten hoe hoger deze kwaliteit wordt versterkt en hoe groter het aantal facetten, hoe meer lichtenergie er wordt doorgegeven via het PHI Kristal.  De 12 elektromagnetische patronen initëren de ontwaking van de mens op het fysieke bewuste niveau en creëert het verlangen naar meer begrip. Het Phi-kristal of Vogel Kristal met 24 facetten werkt op het niveau van de menselijke natuur en draagt ​​dezelfde eigenschappen als het 12 facetten Phi Crystal. Via de 24 facetten stroomt Phi Crystal tweemaal de lichtenergie, zoals aangegeven door een 12-faset Phi Crystal.

Phi Kristallen met 24 facetten kunnen worden gebruikt voor spirituele wedergeboorte.

Phi kristallen met 24 en 12 facetten kunnen worden gebruikt voor transformatie.

Gebruikt als hartopener

Gebruikt voor Aarde healing en grounding

Gebruikt voor diepte reiniging op alle niveaus

Gebruikt voor genezing, emotioneel en fysiek niveau

Gebruikt voor het in balans brengen van disharmonie b.v. man-vrouw

De Phi Kristal of Vogel Kristal wordt gereinigd en geladen en klaar voor gebruik.

De PHI Kristallen of Vogel Kristallen worden door meesterslijpers in Brazilië in de facetteertechniek van Marcel Vogel met de hand geslepen en gepolijst.