Categorieën

Kristallen bollen 

Heldere kristallen bollen 7 verschillende diameters

Ad Mineraal verkoopt heldere kristallen bollen in 7 verschillende diameters. De heldere kristallen bollen zijn verkrijgbaar in 60 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm, 180 mm en 200 mm en worden geleverd met bijpassende losse Kristal voet/standaard.

Sinds de fotografie de heldere Kristal bol heeft ontdekt, is fotograferen door een Kristal bol helemaal in en worden steeds vaker voor fotografie gebruikt. Met de heldere kristallen bollen kun je prachtige foto's maken. De helderheid van de Kristal bol is dan heel belangrijk voor het beste resultaat. Onze kristallen bollen hebben gegarandeerd een grote helderheid en zijn kristalhelder zonder oneffenheden.

Kristallen bol voor prachtige fotografische effecten. Ook het fisheye effect is prachtig. Onze Kristal bollen worden door fotograven uit heel Nederland en de EU zeer gewaardeerd. Kristallen bollen worden ook voor andere doeleinden gebruikt, dus niet alleen voor fotografie.

Kristal kijken

Door in een spiegel of een kristallen bol te kijken,( de spiegel of kristallenbol is dan een inductor, een instrument waarmee je tot een bepaald concetratiepunt kunt komen ) kijk je a.h.w. in het niets en is het mogelijk een ander gedeelte van je hersens te laten werken, daardoor zie je iets anders dan dat je aan het waarnemen bent. Je schakelt dan je eigen gedachte uit. Op deze manier is het mogelijk om je onderbewustzijn te laten werken. Het geeft dan informatie door die je niet zelf bedenkt of je pakt informatie op van iemand die tegenover je zit. Je bent dan in een geestes toestand waarin je visioenen kunt krijgen.

Kristal is een doorzichtig natuurproduct, dat met moeite uit de aarde is te winnen, maar zij bevordert de concentratie en de helderheid van de geest.

Kristal bol niet te lang in de zon i.v.m. de vergrootglas werking/hitte.