Categorieën

Uluru Amuletstenen 

Uluru Amuletsteen

De Uluru Amuletsteen wordt door de Aboriginals gedragen als beschermsteen.

De Uluru Amuletsteen is heilig voor de Aboriginals en dient met respect behandelt te worden. Sinds Uluru of Ayers Rock weer terug gegeven is aan de oorspronkelijke bewakers is het niet meer mogelijk om stenen van de berg te rapen. Deze Uluru Amuletstenen komen van een gebied dichtbij Uluru en dragen dezelfde vibratie.

Een Uluru Amuletsteen helpt ons een emotionele verbinding met Moeder Aarde te maken, zodat we haar liederen en krachtige aarde energie in ons hart i.p.v. in ons hoofd kunnen voelen.

Door je te verbinden met de Uluru Amuletsteen weten we dat onze planeet een heilig levend wezen is die met de grootste zorg en respect behandelt dient te worden. Je kunt de steen gebruiken om in de droomtijd te komen en je te verbinden met de wijsheid en mythen uit het verleden. De Uluru Amuletsteen is zeer beschermend en assisteert bij het helen van Moeder Aarde. vooral op plekken waar veel verdriet is doordat heilige plaatsen zijn afgenomen, zoals is gebeurt met Uluru.

De Uluru Amuletsteen brengt je dicht bij jezelf en helpt je om goede keuzes vanuit je gevoel te maken. Een Uluru Amuletsteen stimuleert een gezonde nachtrust waardoor je vitaler en krachtiger wakker wordt.

Alle Amuleten worden geopend en energetisch gereinigd voordat deze worden verzonden.