Categorieën

Sieraden: armbanden & hangers & halskettingen  

Gevarieerde collectie handgemaakte edelsteen sieraden 

Bij Ad Mineraal heeft u keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte sieraden: armbanden, hangers, halskettingen en colliers. Al onze sieraden zijn gemaakt van kwaliteit edelsteen.

Subcategorieën

 • Armbanden met symbolen
 • Oorhangers

  Oorhangers van edelstenen en mineralen

  Groot assortiment handgemaakte oorhangers van edelstenen en mineralen. 

 • Hangers van edelsteen

  Keus uit een een gevarieerde collectie handgemaakte edelsteen hangers

  Bij Ad Mineraal heeft u keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte hangers, al onze hangers zijn gemaakt van edelsteen.

 • Hangers klacht of werking

  Genezende hangers voor een bepaalde klacht of werking 

  De kralen, mineralen en kristallen zijn met de hand geselecteerd.

  Overzicht van bepaalde klacht of werking.

  antistraling-negatieve energie-elektromagnetische straling, rouwverwerking en verliesangst en fobieën, burn-out en vermoeidheidsklachten, migraine-stress, stress-verslavingen, 

 • Exclusieve hangers

  Hangers van exclusieve soorten halfedelstenen

  Hangers van exclusieve soorten halfedelstenen. Keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte hangers.

  Een uniek sieraad om die ene speciale persoon te verrassen of om uzelf kado te doen.

 • DRAKENHANGERS met...

  Exclusieve Drakenhangers met halskettingen

  Exclusieve Drakenhangers van edelsteensoorten en Tibet zilver met halskettingen.

  In Europese mythologie wordt een draak als een legendarisch slangachtig wezen beschouwd. Mogelijk vinden ze hun oorsprong in de verering van slangen in de verschillende religies van de wereld.

  De draak is een van de oudste mythische symbolen ter wereld.

  De draak is een van de oudste mythische symbolen ter wereld. Hij komt voor in de Azteekse mythologie, de Chinese mythologie en in vele andere. Kur was in de Akkadische mythologie de slang en werd voorgesteld als een monsterlijke draak met geschubd lichaam en grote vleugels.

  De Midgaardslang is zo enorm groot dat hij in een cirkel om Midgard, de wereld ligt.

  De Midgaardslang is zo enorm groot dat hij in een cirkel om Midgard, de wereld, ligt. Zijn kop reikt tot aan de punt van zijn staart en wanneer hij er in bijt (net als de ouroboros) schudt hij van woede, waarmee hij aardbevingen veroorzaakt.

  Sumerische en Babylonische mythologie.

  Op bas-reliëfs wordt Tiamat, uit de Sumerische en Babylonische mythologie, meestal afgebeeld als draak, in navolging van de zogenaamde chaosdrakenstrijd.

 • Phoenix - Fenix hangers

  De mythe over de vuurvogel phoenix die herrijst uit haar as

  De Grieken geloofden dat de feniks in staat was steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren te worden. 

  Als de phoenix duizend jaar geleefd heeft en de last van de hoge ouderdom op haar begint te drukken, verlaat zij het vertrouwde tehuis in het Zonnewoud, teneinde haar verloren gegane jeugd te vernieuwen.

  De herboren phoenix is zeer schoon, ja, betoverend is haar schoonheid en zo groots haar aanblik, dat zij alom wordt bewonderd en vereerd.

 • Indiaan hangers

  De indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Amerika. 

  De indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Zij hadden een unieke levenswijze en leefden zeer dicht bij de natuur. De stammen hadden in het verleden grondgebied waarbij de grensgebieden lastig te definiëren waren. Dit komt omdat er continu land werd verloren of veroverd.

  De leider van zo'n groep werd het stamhoofd genoemd. Deze opperindiaan was herkenbaar aan de enorme hoeveelheid veren die hij aan zijn indianentooi had.

  De indianen waren uitstekende jagers omdat zij al hun voedsel uit de natuur haalden. Door middel van speren en pijl-en-bogen vingen zij allerlei groot wild en vis.

 • Griffioen hangers

  Griffioen 

  De Griffioen komt oorspronkelijk uit de mythologie van de Scythen en het Oude Griekenland.

  Een Griffioen, ook grijpvogel genoemd, is een hybridisch fabeldier dat de heerschappij over twee rijken symboliseert: over de aarde (zijn leeuwenlichaam) en over de lucht (de kop en de vleugels van een Adelaar).

  De Griffioen is een hybride schepsel zoals ook de centaur en de draak.

  De Griffioen is een hybride schepsel zoals ook de centaur en de draak. Behalve de genoemde kenmerken heeft hij ook de oren van een paard en een hanenkam die lijkt gemaakt te zijn van vissenschubben.

  De Griffioen komt oorspronkelijk uit de mythologie van de Scythen en het Oude Griekenland. De Aziatische griffioen had een gekuifd hoofd, terwijl de Minoïsche en Griekse griffioenen meestal in spiralen gevormde gekrulde manen hadden.

  Sinds de middeleeuwen komt de Griffioen ook in West-Europa voor.

  Sinds de middeleeuwen komt de Griffioen ook in West-Europa voor, onder meer in de heraldiek. Zo speelt de Griffioen bijvoorbeeld een belangrijke rol in het wapen van Pommeren. Vandaar dat de hertogelijke dynastie zich de Griffioenen (Greifen) noemde. Ook is de Griffioen een symbool voor goddelijke macht en een bewaker van het goddelijke.

 • Dromen-vanger-dreamcat...

  De legende van de dromenvanger

  De legende van de dromenvanger zegt dat er ooit een spinnenvrouw was met de naam Asibikaashi, die zorgde voor de mensen op aarde. Ze lette op ieder wezen in de wereld en ze boog zich over de wiegen en bedden van kinderen waarbij ze een dun, delicaat en sterk web weefde dat alles wat slecht was in zijn draden ving en het deed verdwijnen als de zon opkwam.

  Een dromenvanger is een instrument van macht, volgens de sjamanistische geneeskunde, waarvan de oorsprong teruggaat tot de inheemse Amerikaanse stammen. De cirkel staat voor de kringloop van het leven en het net staat voor de dromen die we creëren in onze slaap, in onze ziel en in de bewegingen die worden gecreëerd door onze dagelijkse activiteiten. In het midden van het net is een mysterieuze lege ruimte die een belangrijke functie heeft.

  Laat je goede herinneringen gevangen worden in het web en laat de slechte verdwijnen door het gat in het midden.

  Volgens traditie helpen deze voorwerpen ons onze goede ideeën en fijne dromen bij ons te houden en het beschermt ook de eigenaar. Onze dromen worden beïnvloed door goede en slechte energieën – de laatste worden gevangen in het net en verdwijnen door het gat in het midden als de zon opkomt.

 • Krachtsport armbanden...

  Krachtsport armbanden en hangers

  Omdat de krachtsport erg populair is en steeds meer mensen erdoor worden aangetrokken, wordt de vraag naar sportgeschenken ook groter. Natuurlijk geven de meesten van ons altijd de voorkeur aan originele en onvergetelijke geschenken, maar het is niet altijd gemakkelijk om een origineel geschenk voor de krachtsporter te vinden. 

  Ben je op zoek naar een origineel fitness armband? Kijk dan eens naar ons unieke aanbod. Krachtsport-fitness sieraden zijn een orgineel sportgeschenk voor de krachtsporter en worden als cadeau door man en vrouw zeer gewaardeerd. Ook leuk om jezelf cadeau te doen.

   

 • Druïde & Sjamaan hangers

  Druïdisme en Sjamanisme

  Druïdisme en Sjamanisme is van alle tijden, en komt voor op elk werelddeel

  Druïdisme en Sjamanisme is van alle tijden, en komt voor op elk werelddeel, maar is oorspronkelijk ontstaan in Oost-Siberië en Mongolië. Antropologen gaan er van uit dat druïdisme en sjamanisme is ontstaan in de oude steentijd. Het is waarschijnlijk de voorloper van vele andere religieuze en magische tradities.

  Druïdisme en Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort.

  Druïdisme en Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt onderdeel uit van de Grote Geest.

  Vroeger hadden een Druïde en een Sjamaan binnen een gemeenschap als het ware de functie van priester, genezer en helderziende.

  Vroeger hadden een Druïde en een Sjamaan binnen een gemeenschap als het ware de functie van priester, genezer en helderziende. De moderne druïde en sjamaan gaat er nog steeds vanuit dat bij problemen van mensen en dieren het natuurlijke evenwicht tussen aardse en spirituele zaken verstoord is.

  Druïden en Sjamanen staan altijd in dienst van de gemeenschap en hebben verschillende taken, afhankelijk van hun talenten.

  Druïden Sjamanen staan altijd in dienst van de gemeenschap en hebben verschillende taken, afhankelijk van hun talenten. Vrouwen hebben zich van oudsher vooral bezig gehouden met kruidengeneeskunde, het verzorgen van wonden en andere medische problemen met een aanwijsbare oorzaak.

 • Pegasus-hangers

  Pegasus

  Pegasus, is een figuur uit de Griekse mythologie. Pegasus, het gevleugelde paard, ontstond uit een liefde tussen de gorgo Medusa en de zeegod Poseidon.

  Het gevleugelde paard Pegasus kwam ter wereld uit Medusa's bloed toen de held Perseus haar doodde.

 • Armbanden van edelsteen

  Keus uit een een gevarieerde collectie handgemaakte edelsteen armbanden

  Bij Ad Mineraal heeft u keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte armbanden, al onze armbanden zijn gemaakt van edelsteen.

 • Armbanden voor klacht...

  Genezende armbanden voor een bepaalde klacht of werking 

  De kralen, mineralen en kristallen zijn met de hand geselecteerd.

  Overzicht van bepaalde klacht of werking.

  antistraling-negatieve energie-elektromagnetische straling, rouwverwerking en verlies