Categorieën

Sieraden: armbanden & hangers & halskettingen  

Gevarieerde collectie handgemaakte edelsteen sieraden 

Bij Ad Mineraal heeft u keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte sieraden: armbanden, hangers, halskettingen en colliers. Al onze sieraden zijn gemaakt van kwaliteit edelsteen.

Subcategorieën

 • Armbanden met symbolen
 • Oorhangers

  Oorhangers van edelstenen en mineralen

  Groot assortiment handgemaakte oorhangers van edelstenen en mineralen. 

 • Hangers van edelsteen

  Keus uit een een gevarieerde collectie handgemaakte edelsteen hangers

  Bij Ad Mineraal heeft u keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte hangers, al onze hangers zijn gemaakt van edelsteen.

 • Exclusieve hangers

  Hangers van exclusieve soorten halfedelstenen

  Hangers van exclusieve soorten halfedelstenen. Keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte hangers.

  Een uniek sieraad om die ene speciale persoon te verrassen of om uzelf kado te doen.

 • DRAKEN HALSKETTING &...

  Exclusieve Draken halskettingen en Draken hangers

  Exclusieve Drakenhalskettingen en drakenhangers van edelsteensoorten en tibetaans zilver

 • Indiaan hangers

  De indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Amerika. 

  De indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Zij hadden een unieke levenswijze en leefden zeer dicht bij de natuur. De stammen hadden in het verleden grondgebied waarbij de grensgebieden lastig te definiëren waren. Dit komt omdat er continu land werd verloren of veroverd.

  De leider van zo'n groep werd het stamhoofd genoemd. Deze opperindiaan was herkenbaar aan de enorme hoeveelheid veren die hij aan zijn indianentooi had.

  De indianen waren uitstekende jagers omdat zij al hun voedsel uit de natuur haalden. Door middel van speren en pijl-en-bogen vingen zij allerlei groot wild en vis.

 • Griffioen hangers

  Griffioen 

  De Griffioen komt oorspronkelijk uit de mythologie van de Scythen en het Oude Griekenland.

  Een Griffioen, ook grijpvogel genoemd, is een hybridisch fabeldier dat de heerschappij over twee rijken symboliseert: over de aarde (zijn leeuwenlichaam) en over de lucht (de kop en de vleugels van een Adelaar).

  De Griffioen is een hybride schepsel zoals ook de centaur en de draak.

  De Griffioen is een hybride schepsel zoals ook de centaur en de draak. Behalve de genoemde kenmerken heeft hij ook de oren van een paard en een hanenkam die lijkt gemaakt te zijn van vissenschubben.

  De Griffioen komt oorspronkelijk uit de mythologie van de Scythen en het Oude Griekenland. De Aziatische griffioen had een gekuifd hoofd, terwijl de Minoïsche en Griekse griffioenen meestal in spiralen gevormde gekrulde manen hadden.

  Sinds de middeleeuwen komt de Griffioen ook in West-Europa voor.

  Sinds de middeleeuwen komt de Griffioen ook in West-Europa voor, onder meer in de heraldiek. Zo speelt de Griffioen bijvoorbeeld een belangrijke rol in het wapen van Pommeren. Vandaar dat de hertogelijke dynastie zich de Griffioenen (Greifen) noemde. Ook is de Griffioen een symbool voor goddelijke macht en een bewaker van het goddelijke.

 • Dromen-vanger-dreamcat...

  De legende van de dromenvanger

  De legende van de dromenvanger zegt dat er ooit een spinnenvrouw was met de naam Asibikaashi, die zorgde voor de mensen op aarde. Ze lette op ieder wezen in de wereld en ze boog zich over de wiegen en bedden van kinderen waarbij ze een dun, delicaat en sterk web weefde dat alles wat slecht was in zijn draden ving en het deed verdwijnen als de zon opkwam.

  Een dromenvanger is een instrument van macht, volgens de sjamanistische geneeskunde, waarvan de oorsprong teruggaat tot de inheemse Amerikaanse stammen. De cirkel staat voor de kringloop van het leven en het net staat voor de dromen die we creëren in onze slaap, in onze ziel en in de bewegingen die worden gecreëerd door onze dagelijkse activiteiten. In het midden van het net is een mysterieuze lege ruimte die een belangrijke functie heeft.

  Laat je goede herinneringen gevangen worden in het web en laat de slechte verdwijnen door het gat in het midden.

  Volgens traditie helpen deze voorwerpen ons onze goede ideeën en fijne dromen bij ons te houden en het beschermt ook de eigenaar. Onze dromen worden beïnvloed door goede en slechte energieën – de laatste worden gevangen in het net en verdwijnen door het gat in het midden als de zon opkomt.

 • Krachtsport armbanden...

  Krachtsport armbanden en hangers

  Omdat de krachtsport erg populair is en steeds meer mensen erdoor worden aangetrokken, wordt de vraag naar sportgeschenken ook groter. Natuurlijk geven de meesten van ons altijd de voorkeur aan originele en onvergetelijke geschenken, maar het is niet altijd gemakkelijk om een origineel geschenk voor de krachtsporter te vinden. 

  Ben je op zoek naar een origineel fitness armband? Kijk dan eens naar ons unieke aanbod. Krachtsport-fitness sieraden zijn een orgineel sportgeschenk voor de krachtsporter en worden als cadeau door man en vrouw zeer gewaardeerd. Ook leuk om jezelf cadeau te doen.

   

 • Druïde Sjamaan hangers

  Druïdisme en Sjamanisme

  Druïdisme en Sjamanisme is van alle tijden, en komt voor op elk werelddeel

  Druïdisme en Sjamanisme is van alle tijden, en komt voor op elk werelddeel, maar is oorspronkelijk ontstaan in Oost-Siberië en Mongolië. Antropologen gaan er van uit dat druïdisme en sjamanisme is ontstaan in de oude steentijd. Het is waarschijnlijk de voorloper van vele andere religieuze en magische tradities.

  Druïdisme en Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort.

  Druïdisme en Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt onderdeel uit van de Grote Geest.

  Vroeger hadden een Druïde en een Sjamaan binnen een gemeenschap als het ware de functie van priester, genezer en helderziende.

  Vroeger hadden een Druïde en een Sjamaan binnen een gemeenschap als het ware de functie van priester, genezer en helderziende. De moderne druïde en sjamaan gaat er nog steeds vanuit dat bij problemen van mensen en dieren het natuurlijke evenwicht tussen aardse en spirituele zaken verstoord is.

  Druïden en Sjamanen staan altijd in dienst van de gemeenschap en hebben verschillende taken, afhankelijk van hun talenten.

  Druïden Sjamanen staan altijd in dienst van de gemeenschap en hebben verschillende taken, afhankelijk van hun talenten. Vrouwen hebben zich van oudsher vooral bezig gehouden met kruidengeneeskunde, het verzorgen van wonden en andere medische problemen met een aanwijsbare oorzaak.

 • Pegasus-hangers

  Pegasus

  Pegasus, is een figuur uit de Griekse mythologie. Pegasus, het gevleugelde paard, ontstond uit een liefde tussen de gorgo Medusa en de zeegod Poseidon.

  Het gevleugelde paard Pegasus kwam ter wereld uit Medusa's bloed toen de held Perseus haar doodde.

 • Armbanden van edelsteen

  Keus uit een een gevarieerde collectie handgemaakte edelsteen armbanden

  Bij Ad Mineraal heeft u keus uit een gevarieerde collectie handgemaakte armbanden, al onze armbanden zijn gemaakt van edelsteen.