Categorieën

Maansteen regenboog 

Werking Maansteen Regenboog

Maansteen is met de maan en het vrouwelijke aspect van ons gevoelsleven verbonden. De vrouwelijke zacht stromende trilling ervan kan verharde gevoelsstructuren oplossen en een helende, harmoniserende invloed uitoefenen op ons gevoelsleven en onze emotionele evenwicht. Een Maansteen bevordert dan ook vrouwelijke eigenschappen, zoals: zachtheid, ontvankelijkheid, voorgevoel en intuïtie en helpt bij mannen ontvankelijk te zijn voor hun vrouwelijke kant en daardoor totaler worden.

Maansteen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Door zijn werking Maansteen op de Hypofyse (derde Oog),  wordt de hormonen huishouding van de vrouw geharmoniseerd. Helpt bij menstruatiestoornis, onvruchtbaarheid, futloosheid en verstopping. Vermindert het aantal en de gevolgen van opvliegers.

Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan Maansteen nuttig zijn.

Maansteen werkt ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel.

Maansteen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping. Helpt bij maanziekte, versterkt paranormale vermogens en zorgt ervoor dat we openstaan voor omgevingen en impulsen, brengt hormooncycli in overeenstemming met de ritmes van de natuur.

Verzorging Regenboog Maansteen

Maansteen opladen in het maanlicht.

Chakra en sterrenbeeld Regenboog Maansteen

Chakra: tweede chakra. Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen en Weegschaal.

Kenmerken Regenboog Maansteen

Samenstelling: KAlSi3O8

Hardheid: 6-6,5

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: monoklien