Categorieën

Zwart Onyx 

Werking Zwart Onyx

Zwart Onyx wordt al duizenden jaren gebruikt als talismannen en beschermende amuletten.

Zwart Onyx geeft kracht, biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Zwart Onyx doet aarden en geeft evenwicht(niet bij depressie), maakt serieus.

Zwart Onyx geeft kracht, biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress.

Zwart Onyx helpt bij genezen van de huid en stimuleert de energiestroom in het lichaam en gaat ontkalking tegen.Zwart Onyx helpt bij de afvoer van afvalstoffen of overtollige energie. Zwart Onyx bevordert het gehoor en is goed voor de concentratie. 

Zwart Onyx is goed tegen piekeren en wanhoop, bevordert het haargroei en helpt het bij astma en de ziekte van Ménière. Fysiek heeft Zwart Onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten. 

Zwart Onyx bevordert horen en luisteren, geeft deemoed en volharding, bedwingt passie en maakt rustig. Zwart Onyx sterkt het geweten en verhoogt de spirituele inspiratie. Zwart Onyx leert je om macht op de juiste manier te gebruiken en je energie positief te focussen.

Verzorging Zwart Onyx

Onyx kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra en sterrenbeeld Onyx

Chakra: eerste chakra. Sterrenbeeld: steenbok.

Kenmerken Zwart Onyx

Samenstelling: SiO2

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

  • € 25,50

    Zwart Onyx Zwart Onyx wordt al duizenden jaren gebruikt als talismannen en beschermende amuletten. Afmetingen: 86x55x58 mm. Gewicht: 255 gr. Vindplaats: Artigas Uruquai Zuid Amerika Kenmerken Zwart Onyx Samenstelling: SiO2 Hardheid: 7 Dichtheid: 2,6 Kristalstelsel: trigonaal

    € 25,50
    Uitverkocht