Categorieën

Pyramides edelsteen & mineraal 

Pyramide van kristal, mineraal of edelsteen

Een Pyramide van kristal, mineraal of edelsteen is een zeer krachtig hulpmiddel om gericht met energie te werken. De top van de Pyramide trekt energie uit de kosmos aan die wordt afgegeven via de basis (onderkant) van de Pyramide.

Pyramides hebben, alleen al door hun vorm, sterk genezende eigenschappen. Ze doen de vitaliteit toenemen, kunnen pijn doen verdwijnen. Bij migraine- of hoofdpijnklachten kan de Pyramide-energie zeer heftig en helend werken. Eén of meerdere Pyramides onder het bed geplaatst kunnen bijzondere effecten teweeg brengen.

Sommige mensen kunnen door het sterke energieveld onder het bed de eerste paar nachten niet of nauwelijks slapen. Heel snel echter volgt een betere nachtrust en verbetering van bepaalde klachten. Ook op geestelijk vlak kunnen er dingen veranderen bij dagelijks gebruik van een Pyramide.

Pyramides worden vaak gebruikt om iets onder te leggen om de energie op te richten; vooral foto's zijn hier geschikt voor.

Op zoek naar een Pyramide van kristal, edelsteen of mineraal? Bekijk hier onze collectie, ruime keus uit ca. 15 verschillende soorten met de hand gemaakte en gepolijste Pyramides van kristal, edelsteen of mineraal.