Categorieën

Shungiet Shungit 

                                                                                   Werking Shungiet

Shungiet beperkt het effect van elektromagnetische straling van verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van computers, mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Filtert negatieve atmosfeer in ruimten en concentreert positieve energie.

Het bijzondere van Shungiet is dat de koolstof moleculen waaruit het bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvormen worden fulerenen genoemd.

Fysiek verbetert Shungiet de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. 

Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is.

Shungiet heeft een enorme kracht, door het water van de steen te drinken helpt het bij herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling.

Shungiet reinigt en ontgift het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Shungiet is een antioxidant, antihistamine, antibactirieel middel en ontstekingsremmer.

Shungiet bevat vrijwel alle mineralen uit het periodiek systeem en heeft een enorme beschermende kracht. Een prachtige eigenschap van dit mineraal is dat het alleen de gezonde stof afgeeft.

Verzorging Shungiet

Reinig de steen regelmatig, ca. 12 uur op een bedje van Amethist steentjes, een Amethistcluster of Amethistgeode.

Chakra en sterrenbeeld Shungiet

Chakra: eerste chakra Sterrenbeeld: steenbok.

Kenmerken Shungiet

Samenstelling: CH3(CH2)22CH3 ea.

Hardheid: 3,5

Dichtheid: 2

Kristalstelsel: amorf

 

                                                                               Shungiet en Tsaar Peter de Grote

Tsaar Peter de Grote ontdekte voor het eerst dat de samenhang van de genezende kracht van water uit de ‘levensbron’ te danken was aan de bijzondere steenlaag in dat gebied, de Shungit steen.

Hij experimenteerde met het water zowel als de steen, en de resultaten waren zo goed, dat hij besloot dat elke soldaat tijdens de vele oorlogen in die dagen een Shungit steen met zich mee moest dragen, voor zijn eigen gezondheid maar ook om vervuild water te kunnen reinigen.