Categorieën

Toermalijn  

Werking zwart Toermalijn

Zwart Toermalijn beschermt tegen alle vormen van negatieve energie

Zwart Toermalijn beschermt tegen alle vormen van negatieve energie zoals elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, computers en andere apparaten en andere omgevingsinvloeden, tegen negatieve gedachten en zorgen. Zwart Toermalijn helpt om te aarden.

De zwarte Toermalijn werkt bij depressies, angsten, agressie, concentratieproblemen, duizeligheid, evenwichtsstoornissen, negatieve gedachten, stress en zware belasting, is ontspannend en geeft doorzettingsvermogen. Helpt zieken te genezen en geeft vitaliteit.

Zwart Toermalijn geplaatst op de slaapkamer zorgt het voor een betere nachtrust en bescherming tegen allerlei energie. Zwart Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen.

De zwarte Toermalijn zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Zwart Toermalijn heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de rug, de spieren, het zenuwstelsel en kan pijnklachten verminderen en beschermen tegen toxinen en vervuiling.

Kenmerken zwart Toermalijn

Samenstelling: Na(Li,Al)3Al6(BO3)3Si6O18(OH)4

Hardheid: 7-7,5

Dichtheid: 3,06

Kristalstelsel: trigonaal

  • € 26,00

    Zwart Toermalijn Rookkwwarts Rutiel Kwarts Zwart Toermalijn Rookkwarts Rutiel Kwarts uit het Erongo departement Namibië Afrika Afmetingen 46x37x35 mm. Gewicht 35 gr. Vindplaats: Erongo dep. Namibië Veel keus uit Toermalijn va. €4,00 in winkel Gouda.  

    € 26,00
    Op voorraad