Categorieën

Magneet therapie 

Magneet therapie

De therapeutische magneten hebben hun effect bewezen

De therapeutische magneten bestaan uit Hematiet en Magnetiet. Deze bijzondere samenstelling heeft een extreem goede invloed op ons lichaam en ons energieveld.

De set bestaat uit 2 magneten die u  gewoon bij u kunt dragen, een in de linker broekzak of een in de rechter broekzak.

De werking van de magneten

Door de werking van de magneten verbetert de capaciteit van zuurstof opname en afvalstoffen worden makkelijker verwijderd in het bloed. De afvalstoffen verlaten het lichaam via de ontlasting en de urine. Het zelf-helend vermogen wordt hierdoor gestimuleerd. Het is van belang dat u voldoende water drinkt om deze afvalstoffen makkelijk af te kunnen voeren.

Pijnlijke plekken met de set magneten zelf actief bewerken.

Pijnlijke plekken kunt u met de set magneten zelf actief bewerken. Houdt 1 magneet boven de pijnlijke plek en draai met de andere magneet rondjes er boven. Afwisselend linksom en rechtsom. Hiermee wordt een krachtig magnetisch veld opgewekt. De bloedcirculatie wordt hierdoor bevordert en alle energieën worden hiermee in beweging gezet. Het gevolg is dat de pijn afneemt. Ideaal bij spierkrampen en hoofdpijn.

De therapeutische magneten hebben hun effect bewezen bij:

Verbeterde bloedcirculatie Anti-Stress Kalmerend Vermoeidheids syndroom Migraine Rugpijn Slecht slapen Hoofdpijn Depressies Stress Verbeteren van het immuun systeem Concentratie problemen

Chakra’s schoonmaken.

Op deze wijze kunt u ook één voor één alle CHAKRA’S schoonmaken. Werk dan van onder naar boven.