Categorieën

Drakenbloed hangers 

Drakenbloed hangers

Werking Drakenbloedsteen

Drakensteen (dragonstone) draagt de kracht en wijsheid van de drakenwereld in zich en activeert deze.

Kernwoorden Drakenbloedsteen: kracht, wijsheid, krachtige helende steen, telepatische vermogens.

Drakensteen (dragonstone) draagt de kracht en wijsheid van de drakenwereld in zich en activeert deze.

Draken energie is de Kundalini van moeder aarde en is bij uitstek geschikt om mee te helpen om de wereld te helen. Een betere wereld begint bij jezelf, de krachtige helende steen stimuleert de Kundalini om door het lichaam te trekken.

Drakenbloedsteen brengt alle chakra’s in balans, opent het derde oog

Drakenbloedsteen brengt alle chakra’s in balans, opent het derde oog en geeft het een hogere trillingswaarde, laat boodschappen van de spirituele wereld doorkomen, versterkt vruchtbaarheid en maakt contact met de aarde. Drakenbloedsteen legt ook contact met draken en de drakenhoeders van weleer.

Drakenbloedsteen kan je leren om aura’s te zien, stimuleert telepathische vermogens

Drakenbloedsteen kan je leren om aura’s te zien, stimuleert telepathische vermogens en laat boodschappen van andere werelden gemakkelijker doorkomen. De steen helpt verder bij; seksueel misbruik, seksuele storingen, agressie, zenuwstelsel, onvruchtbaarheid, hartpijn, adhd en versterkt het lichaam.

 • € 15,95

  Drakenbloedsteen hanger Drakenbloedsteen brengt alle chakra’s in balans, opent het derde oog. Maten ca.36x31x12 mm. Gewicht ca. 20 gram. Drakenbloedsteen of Dragon Bloodstone Een legende zegt dat de steen de overblijfselen zijn van overleden oude draken? Het groen is de huid en het rood het bloed.   

  € 15,95
  Uitverkocht
 • € 15,95

  Drakenbloedsteen hanger Drakenbloedsteen brengt alle chakra’s in balans, opent het derde oog. Maten: 36x31x12 mm. Gewicht: 20 gram. Drakenbloedsteen  Een legende zegt dat de steen de overblijfselen zijn van overleden oude draken?

  € 15,95
  Op voorraad
 • € 15,95

  Drakenbloedsteen hanger Drakenbloedsteen brengt alle chakra’s in balans, opent het derde oog.  Maten: 36x31x12 mm. Gewicht ca. 21 gram.

  € 15,95
  Uitverkocht