Categorieën

Sneeuwkwarts en Fluoriet

WF10

Sneeuwkwarts met groen Fluoriet armband

Spiritueel helpt Sneeuwkwarts in contact te komen met je innerlijke bron.

Doorsnede kralen: 8 mm.

Afmeting: lengte 190 mm.

Gewicht: 20 gram.  

Alle producten zijn ook te koop in de winkel in Gouda. Hier vindt u tevens een groter aanbod.

€ 18,95

Meer informatie

Werking Sneeuwkwarts

Sneeuwkwarts ondersteunt u bij het leren van lessen en helpt u zich te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen. 

De Sneeuwkwarts helpt bij sociale vaardigheden en omgangsvormen, zoals tact, samenwerking te versterken. Spiritueel helpt Sneeuwkwarts in contact te komen met je innerlijke bron.

Sneeuwkwarts is net als bergkristal een sterk geneeskrachtige steen maar heeft een zachtere en geleidelijkere werking. Het werkt zuiverend, vitaliserend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Sneeuwkwarts vermindert zwellingen, misselijkheid en diarree.  

Verzorging Sneeuwkwarts

Sneeuwkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra en sterrenbeeld Sneeuwkwarts

Chakra: alle chakra’s. Sterrenbeeld: geen.

Werking Groen Fluoriet

Groen Fluoriet beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons).

Groen Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, werkt met name in op het hart en bevordert emotionele balans, de intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Groen Fluoriet absorbeert en beschermt tegen negatieve energie. Groen Fluoriet heeft een positieve werking op de maag.

Groen Fluoriet bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Groen Fluoriet maakt lichamelijk beweeglijk en heeft een gunstige uitwerking op stijfheid en gewrichtsklachten, zoals artritis en reuma. Groen Fluoriet is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen.

Verzorging Groen Fluoriet

Groen Fluoriet niet te vaak en lang bloot stellen aan water.

Chakra en sterrenbeeld Groen Fluoriet

Chakra: derde chakra Sterrenbeeld: waterman en vissen