Categorieën

Bergkristal kwartspunten

Bergkristal kwartspunten

Afmetingen: 45 – 75 mm.

Vindplaats: Minas Gerais Brazilië

Kenmerken Bergkristal

Samenstelling: SiO2

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

Dit product is alleen te koop in de winkel in Gouda, hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment

Meer informatie

Werking Bergkristal

Bergkristal is een zuiverende steen, die negatieve energieën neutraliseert. Daarom is Bergkristal erg geschikt om in ruimtes te plaatsen. Is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan deze opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuïtie en sensitiviteit. Op die manier kun je beter kiezen voor wat het beste voor jou is. Bergkristal bevordert helderheid van geest. Daarom hoort hij ook bij de kruinchakra. Bergkristal is een bewustmakende steen die helderheid in het denken brengt. Bergkristal geeft energie, stimuleert de zenuwen, het geheugen, de klieren, werkt pijnstillend en vermindert zwellingen. De lichtbrenger van deze tijd. Alsof je een vergrootglas op je leven richt. Bergkristal stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons fysieke lichaam, met name met betrekking tot ontstekingen en rugklachten. Helpt intuïtieve inzichten te gebruiken en te verruimen. Bergkristal concentreert de aandacht en richt de Geest op hogere waarden.

Verzorging Bergkristal

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra en sterrenbeeld Bergkristal

Chakra: alle chakra’s. Sterrenbeeld: leeuw en steenbok

Kenmerken Bergkristal

Samenstelling: SiO2

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

Bij Ad Mineraal vindt u een ruime en exclusieve collectie Kristalpunten en Kwartspunten uit vindplaatsen van over de hele wereld. Iedere Kristalpunt en Kwartspunt is uniek en heeft zijn eigen speciale energie.

U bent van harte welkom in de winkel van Ad Mineraal en we zien naar uw bezoek uit om een keus te maken uit ons uitgebreide assortiment.