Categorieën

Atlantissteen hanger

AT51

Atlantissteenhanger

Steen van Atlantis of Oceaan Jaspis

Maten: 25x20x18 mm.

Gewicht: ca. 7 gram.

Wordt geleverd met veterkoord.

De Steen van Atlantis verenigt verleden en heden en zorgt voor heelheid, is verbonden met Atlantis en verbindt opnieuw met mystieke kennis.

Alle producten zijn ook te koop in de winkel in Gouda. Hier vindt u tevens een groter aanbod.

€ 8,95

Meer informatie

De Steen van Atlantis of Oceaanjaspis wordt gevonden in Madagaskar. De Steen van Atlantis verenigt verleden en heden en zorgt voor heelheid, is verbonden met Atlantis en verbindt opnieuw met mystieke kennis. 

Werking Steen van Atlantis of Oceaan Jaspis  

De Steen van Atlantis helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. De Steen van Atlantis werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. De Steen van Atlantis bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie verminderen. De Steen van Atlantis biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. 

De Steen van Atlantis werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel en klieren, is goed voor hart, bloed en bloedsomloop. 

De Steen van Atlantis bevordert sjamanistische reizen en het herinneren van dromen. Brengt je in balans en maakt je vastberaden, geeft vasthoudendheid, wilskracht, doorzettingsvermogen en daadkracht. 

Verzorging Steen van Atlantis

De Steen van Atlantis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Chakra en sterrenbeeld Steen van Atlantis 

Chakra: eerste. Sterrenbeeld: maagd