Categorieën

Golden Healer Kwartspunten

Golden healer dubbeleinders

Afmetingen: 75 – 130 mm.

Vindplaats: Minas Gerais Brazilië

Kenmerken Golden healer Kwarts

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

Dit product is alleen te koop in de winkel in Gouda, hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment

Meer informatie

Werking Golden healer Kwarts

Golden healer Kwarts brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling.

Golden healer Kwarts draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi.

Golden healer Kwarts heeft een zeer hoge vibratie die de kracht van een masterhealing op een ander niveau brengt. Golden healer Kwarts verheft uw vibraties tot die van het kristal en is een katalysator voor diepe spirituele activering. Golden healer Kwarts is ongelooflijk actief, het ijzeroxide in de steen versterkt de kracht exponentieel en creeërt een multidimensionaal energieraster rondom onze planeet. Golden healer Kwarts heeft toegang tot multidimensionale, interstellaire healingkracht, brengt Christusbewustzijn op de aarde en maakt healing op alle niveaus krachtiger. Golden healer Kwarts werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem. Golden healer Kwarts werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. 

Verzorging Golden healer Kwarts

Goudrutielkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra en sterrenbeeld Golden healer Kwarts

Chakra: derde, zesde en zevende chakra. Sterrenbeeld:

Kenmerken Golden healer Kwarts

Samenstelling: SiO2

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

Bij Ad Mineraal vindt u een ruime en exclusieve collectie Kristalpunten en Kwartspunten uit vindplaatsen van over de hele wereld. Iedere Kristalpunt en Kwartspunt is uniek en heeft zijn eigen speciale energie.

U bent van harte welkom in de winkel van Ad Mineraal en we zien naar uw bezoek uit om een keus te maken uit ons uitgebreide assortiment.