Categorieën

Goudrutiel kwartspunten

Goudrutiel kwartspunten

Afmetingen: 30 – 45 mm.

Vindplaats: Minas Gerais Brazilië

Kenmerken Goudrutiel

Samenstelling: SiO2+TiO2

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

 

Dit product is alleen te koop in de winkel in Gouda, hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment

Meer informatie

Werking Goudrutielkwarts

Goudrutielkwarts geeft een gevoel van ruimte en vrijheid doordat hij beklemmende gevoelens vrijmaakt. Goudrutielkwarts helpt om nieuwe levensconcepten te ontwikkelen en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Verlicht de ziel, reinigt en geeft energie. Goudrutielkwarts helpt bij allergieën, astma, ademhalings- en hartklachten. Goudrutielkwarts integreert energie op elk niveau. Goudrutielkwarts verhoogt de energetische impuls van kwarts en is een zeer doeltreffende vibrerende genezer. Op spiritueel vlak bevat het een volmaakte balans van kosmisch licht. Een nuttige steen voor astrale reizen, waarzeggen met kristallen en kanaliseren. Goudrutielkwarts slecht de barrières voor spirituele vooruitgang en laat het verleden los. Het helpt goed tegen uitputting en energieverlies  Het stimuleert groei en wederopbouw in cellen en herstelt beschadigde weefsels.

Verzorging Goudrutielkwarts

Goudrutielkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.                                      

Chakra en sterrenbeeld Goudrutielkwarts

Chakra: alle chakra’s. Sterrenbeeld: leeuw en ram.

Kenmerken Goudrutielkwarts

Samenstelling: SiO2+TiO2

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: tetragonaal

Bij Ad Mineraal vindt u een ruime en exclusieve collectie Kristalpunten en Kwartspunten uit vindplaatsen van over de hele wereld. Iedere Kristalpunt en Kwartspunt is uniek en heeft zijn eigen speciale energie.

U bent van harte welkom in de winkel van Ad Mineraal en we zien naar uw bezoek uit om een keus te maken uit ons uitgebreide assortiment.