Categorieën

Lithiumkwarts dubbeleinders

Lithiumkwarts dubbeleinder 

Afmetingen: 40 – 60 mm.

Vindplaats: Minas Gerais Brazilië

Kenmerken: Lithiumkwarts

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

Dit product is alleen te koop in de winkel in Gouda, hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment

Meer informatie

Dubbeleindige kristallen hebben duidelijke punten aan beide uiteinden. Sommige zijn natuurlijk gevormd, andere kunstmatig. Een dubbeleinder verspreidt of absorbeert energie gelijktijdig aan beide einden en kanaliseert haar in twee richtingen tegelijk. Een steen met een dubbel einde integreert geest en materie en kan een brug tussen twee energiepunten vormen. Deze kristallen zijn nuttig bij genezingen, want ze absorberen negatieve energie en doorbreken oude patronen, zodat verslavingen kunnen worden beeindigd. U kunt ze ook gebruiken om voorheen geblokkeerde delen van het zelf te integreren. Op het derde oog geplaatst kunnen dubbele einden telepathie versterken.

Werking Lithiumkwarts

Lithiumkwarts is een natuurlijk antidepressium. De geneeskrachtige energieën brengen de aandoeningen die aan de depressie ten grondslag liggen naar de oppervlakte en neutraliseren oude woede en oud verdriet. Bevordert innerlijke vrede, harmonie en ontspanning doordat het positieve energie laat stromen en helpt om spanningen, stress, zorgen en angsten los te laten. Ook als de bron van de emotionele problemen in een vorig leven ligt. Daarnaast werkt de steen reinigend voor zowel lichaam, geest als ziel. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een meditatie. Lithiumkwarts bevordert harmonieuze relaties met zowel vrienden, familie als geliefden. Is bijzonder geschikt om te gebruiken als ondersteuning bij de overgang van leven naar dood bij bijvoorbeeld terminale patiënten. Lithiumkwarts helpt de situatie te accepteren, biedt troost en helpt eventuele angst en zorgen te verminderen bij zowel de patiënt als zijn of haar omgeving. Lithiumkwarts helpt bij stressgerelateerde klachten en bij slaapproblemen.

Verzorging Lithiumkwarts

Lithiumkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra en sterrenbeeld Lithiumkwarts

Chakra: alle chakra’s. Sterrenbeeld: weegschaal.

Kenmerken Lithiumkwarts

Samenstelling: SiO2 (met lithiuminsluitsels)

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

Bloemen en planten kunnen baat hebben bij een stukje Lithiumkwarts in hun aarde of het bewateren met een lithiumelixer.

Wordt veel gebruikt bij Lithiumkwarts essences.

Bij Ad Mineraal vindt u een ruime en exclusieve collectie Kristalpunten en Kwartspunten uit vindplaatsen van over de hele wereld. Iedere Kristalpunt en Kwartspunt is uniek en heeft zijn eigen speciale energie.

U bent van harte welkom in de winkel van Ad Mineraal en we zien naar uw bezoek uit om een keus te maken uit ons uitgebreide assortiment.