Categorieën

Rookkwarts punten Arkansas

Rookkwarts Arkansas

Afmetingen: 35 – 50 mm.

Vindplaats: Hot Springs Arkansas USA

Kenmerken: Rookkwarts

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal

Dit product is alleen te koop in de winkel in Gouda, hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment

Meer informatie

Arkansas Rookkwarts heeft een hogere trillingsfrequentie dan de Rookkwarts welke op andere vindplaatsen wordt gevonden, door hun krachtige en hoge trillingsfrequentie kunnen ze heel veel doen in onze ascensieontwikkeling. Arkansas Rookkwarts heeft een diepe verbinding met het Atlantis-tijdperk.

Werking Rookkwarts Arkansas

Arkansas Rookkwarts heeft een ontspannende werking bij stresssituaties, helpt om inspanning en stress beter te kunnen verdragen. Arkansas Rookkwarts neemt spanningen weg en verhoogt de belastbaarheid. Arkansas Rookkwarts helpt tegen paniekaanvallen en om verdriet te verwerken, heeft een harmoniserende werking op de ziel. Arkansas Rookkwarts helpt om op een nuchtere, realistische en pragmatische manier te denken. Arkansas Rookkwarts is één van de meest effectieve, aardende en verankerende stenen die tegelijkertijd de vibratie tijdens het mediteren verhoogt. Arkansas Rookkwarts beschermt en heeft een krachtige band met het aarde/basischakra, bevordert zorgzaamheid voor het milieu en ecologische oplossingen. Arkansas Rookkwarts maakt actief en helpt om de noodzakelijke dingen aan te pakken. Op fysiek en psychisch niveau ondersteunt Arkansas Rookkwarts personen die willen stoppen met roken of andere verslavingen. Arkansas Rookkwarts bij hoofdpijn en verkrampte spieren in nek en rug.  

Verzorging Rookkwarts Arkansas

Rookkwarts niet te lang blootstellen aan fel zonlicht.

Chakra en sterrenbeeld Rookkwarts Arkansas

Chakra: eerste chakra. Sterrenbeeld: stier en steenbok.

Kenmerken Rookkwarts Arkansas

Samenstelling: SiO2

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Kristalstelsel: trigonaal 

Bij Ad Mineraal vindt u een ruime en exclusieve collectie Kristalpunten en Kwartspunten uit vindplaatsen van over de hele wereld. Iedere Kristalpunt en Kwartspunt is uniek en heeft zijn eigen speciale energie.

U bent van harte welkom in de winkel van Ad Mineraal en we zien naar uw bezoek uit om een keus te maken uit ons uitgebreide assortiment.