Categorieën

Tsesit Goethiet/Limontiet

TGL103

Tsesit Goethiet/Limontiet

Afmetingen: 63x48x46 mm.

Gewicht: 172 gr.

Vindplaats: Tses Otjiwarongo Namibië

Tsesiet steen werd door San jager-verzamelaars als Talisman gedragen, deze zeldzame San Talisman steen is gebruikt sinds onheuglijke tijd. De San hebben hun sporen in zuidelijk Afrika achtergelaten voor meer dan 20.000 jaar.

Dit product is alleen te koop in de winkel in Gouda, hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment

€ 31,50

Meer informatie

Werking Tsesit Goethiet-Limoniet

Tsesit Goethiet-Limoniet getuigt van de evolutie van de aarde. De Tsesit Goethiet-Limoniet pulseert in golven, dus niet voortdurend; zijn kracht ligt in zijn diepte. Als gevolg hiervan kan deze steen diepgewortelde angsten (ook oerangsten, overlevingsangsten of evolutionaire angsten genoemd) naar onze bewuste geest over brengen, waardoor ze behandelbaar zijn.  

Interessant is dat de Tsesit Goethiet-Limoniet zich zowel van de aarde als van het universum bewust is en van de oorspronkelijke staat van de aarde en haar schepselen - dit is wat haar van andere stenen onderscheidt. Tsesit Goethiet-Limoniet is een aardende steen, aardend, maar tegelijkertijd zeer geschikt voor meditatie.

Tsesit Goethiet-Limoniet verbetert de bloedstroom en verhoogt de vorming van rode bloedcellen, activeert de zuurstoftoevoer van de cellen, verbetert de stroom van lymfe in lymfeklieren; versterkt de regeneratie en zelfhelend vermogen, verbetert de genezing van wonden, vermindert de pijn veroorzaakt door een vroege menstruatie en verbetert de slaapdiepte,

Ook heeft Tsesit Goethiet-Limoniet een verhelderend effect op stemming en geest, geeft een goed humeur, maakt sterk en extravert, terwijl het een innerlijke vrede schenkt en verandert het droomgedrag.

Tsesit Goethiet-Limoniet centreert en verbetert de diepte van meditatie en versterkt het auraveld. Brengt rust en laat je dieper ademen. Het haalt ook energie terug en inspireert in het optimaal gebruiken daarvan, daardoor ondersteunt het regeneratie en het zelf genezend vermogen van het lichaam.

San bosjesmannen (de inheemse bevolking van zuidelijk Afrika) en Tsesit Goethiet-Limoniet

De San (inheemse bevolking van zuidelijk Afrika) ook wel bosjesmannen genoemd heeft een animistische religie; een niet-geschreven religie die uitsluitend wordt geleefd door culturen van jager-verzamelaars. De San veronderstelde dat alles in de natuur bezield is, wat betekent dat alle natuurlijke objekten gepersonifieerd zijn en een ziel bezitten. Ze kenden het begrip 'goddelijkheid' niet. De natuur ‘alleen’ in al zijn verschijningsvormen is "heilig".

De San geloofden dat de levensenergie zijn eigen wil in elke rots genereert, volgens natuurlijke regels. De San leerden om de natuurlijke elementen te gebruiken voor hun eigen voordeel of om schade toe te brengen aan vijanden. Vele generaties verzamelden de Tsesit, en gaven de kennis over de steen mondeling door, maar deze raakte in de vergetelheid. Na ca.150 jaar waren Antropologen in staat om enkele van de geheimen van de Tsesit op te heffen door uitgebreid onderzoek en contact met stamhoofden en stamoudsten van de San stammen.

Kenmerken Tsesit

Samenstelling: α-Fe3+O(OHHardheid: 5-5½ Dichtheid: 4.27 - 4.29 Kristalstelsel: Orthorhombisch